Uuenduslik ja läbimõeldud

“DualSteam”
Uuendusliku edasiarendusena on uudne “DualSteam”-tehnoloogia kasutusel kõigis “Miele” 45 cm kõrgustes auruahjudes. Tänu võimsale aurugeneraatorile (3,3 kW) kuumeneb küpsetuskamber eriti kiiresti, nii et saate toidud lühikese aja möödudes auruahju lükata. Tänu “DualSteami” mõlema aurudüüsi spetsiaalsele paigutusele ja suunale liigub aur suure kiirusega küpsetuskambrisse ja jaotub eriti kiiresti ja ühtlaselt küpsetusnõude ümber – nii küpsetatakse teie toite ühtlaselt, tagamaks täiuslikku naudingut.
“MonoSteam”
Parim tehnoloogia väiksemate küpsetuskambrite jaoks: spetsiaalselt meie ruumisäästlike eraldiseisvate auruahjude nõudmiste jaoks välja töötatuna hoolitseb “MonoSteam” parimate võimalike maitseelamuste eest. Selle tehnoloogia puhul on aurugeneraator veepaagis – auru sisselaskeava kaudu juhitakse aur kiiresti küpsetuskambrisse. Seeläbi saavutate ka väikeses formaadis optimaalselt küpsetatud toidud. 
“PowerSteam”
Esimene aurutehnoloogia vaimustab ka pärast 35 aastat ikka veel oma kiire aurutootmisega. Seade kuumeneb äärmiselt kiiresti tänu väikesele küpsetuskambrile ja maksimaalselt tugevale 5,0 W aurugeneraatorile. Lisapluss: küpsetamine rõhuga temperatuuril kuni 120 °C toob endaga kaasa lühimad valmistusajad, mis on aurutamisel võimalikud. Toidud on sõrmenipsuga valmis ning seda ühtlaselt ja professionaalselt.
* Varustatus sõltub mudelist