Küpsetusahjuga auruahjud

Ülevaade kõigist toote eelistest

Kõrghetked

Ainult Mielelt

“PerfectCleaniga” roostev. teras. küpsetuskamber

Professionaalne varustus

Kvaliteetne ja kergesti hooldatav: meie kombiauruahjud on kõik varustatud roostevabast terasest küpsetuskambriga.

Lisateave „“PerfectCleaniga” roostev. teras. küpsetuskamber“ kohta
    Ainult Mielelt

    Mix & Match

    Nutikas abi

    Miele rakenduse kaudu pakutakse kuni kolme toiduainet, mida saab samaaegselt küpsetada.

    Lisateave „Mix & Match“ kohta
    Ainult Mielelt

    Mootoriga avanev tõstetav kate “SoftClose'iga”

    Midagi enamat kui vaid juhtelement

    Mugav: avage ja sulgege tõstetav kate sõrmepuudutusega – selle tagant leiate veemahuti.

    Lisateave „Mootoriga avanev tõstetav kate “SoftClose'iga”“ kohta

    Kolm ühes põhimõte

    Kõik ühes seadmes

    Ruumisäästlik kombinatsioon: ahjurežiim, aurutamine ja kombineeritud aurutamine maksimaalse paindlikkuse heaks.

    Lisateave „Kolm ühes põhimõte“ kohta
    Ainult Mielelt

    “DualSteam”

    Multitalent ühtlaste tulemuste jaoks

    Parim nauding: aur jaotub ühtlaselt ja kiiresti – tänu sellele naudite optimaalseid valmistustulemusi.

    Lisateave „“DualSteam”“ kohta
    Ainult Mielelt

    Automaatne menüüvalmistus

    Kogu menüü jaoks

    Mitme koostisaine üheaegne valmistamine: temperatuur, valmistusaeg ja järjekord määratakse automaatselt.

    Lisateave „Automaatne menüüvalmistus“ kohta
    Ainult Mielelt

    Kombineeritud toiduvalmistamine

    Niiske ja kuiva kuumuse täiuslik kombineerimine

    Puhas nauding: täiuslikud tulemused küpsetamisel ja praadimisel kuiva ja niiske õhu kombinatsiooni abil.

    Lisateave „Kombineeritud toiduvalmistamine“ kohta

    Ahjud

    “BrilliantLight”

    Parim nähtavus kõigil tasanditel

    Tugev ja meeldiv: kvaliteetsed LED-valgustid hoolitsevad küpsetuskambri optimaalse valgustuse eest.

    Lisateave „“BrilliantLight”“ kohta
    Ainult Mielelt

    “PerfectCleaniga” roostev. teras. küpsetuskamber

    Professionaalne varustus

    Kvaliteetne ja kergesti hooldatav: meie kombiauruahjud on kõik varustatud roostevabast terasest küpsetuskambriga.

    Lisateave „“PerfectCleaniga” roostev. teras. küpsetuskamber“ kohta

    Kasutusmugavus

    Mitmekesine kasutus

    Mitmekülgsed võimalused

    Aurutamine on ideaalne blanšeerimise, sulatamise, kuumutamise, kergitamise või šokolaadi sulatamise jaoks.

    Lisateave „Mitmekesine kasutus“ kohta
    Ainult Mielelt

    Mix & Match

    Nutikas abi

    Miele rakenduse kaudu pakutakse kuni kolme toiduainet, mida saab samaaegselt küpsetada.

    Lisateave „Mix & Match“ kohta
    Ainult Mielelt

    Mootoriga avanev tõstetav kate “SoftClose'iga”

    Midagi enamat kui vaid juhtelement

    Mugav: avage ja sulgege tõstetav kate sõrmepuudutusega – selle tagant leiate veemahuti.

    Lisateave „Mootoriga avanev tõstetav kate “SoftClose'iga”“ kohta

    Mitmekesine kasutus

    Lisandid 

    Alati kambas: kartulid, riis või makaronid sobivad iga toidu juurde ning on kõrge toiteväärtusega. 

    Lutipudelite desinfitseerimine 

    Vaid 15 minutiga bakterivaba: lutipudeleid saab kiiresti ja lihtsalt desinfitseerida 100 °C juures.

    Mahla aurutamine 

    Muutke puuviljad maitsvaks mahlaks või želeeks: mahla aurutamisega saate selle eriti õrnalt kätte. 

    Köögivili 

    Loodus tippvormis: õrn valmistamine auruahjus säilitab maitse ja on peale selle väga tervislik. 

    Hoidistamine 

    Kaua säiliv: puuvilju, köögivilju, liha ja vorsti saab auruahjuga eriti mugavalt hoidistada. 

    Sulatamine 

    Õrn külmutatu vastu: külmutatud toiduaineid saate õrnalt sulatada u 60 °C juures ja seega ideaalsetel tingimustel.

    Jogurti valmistamine

    Ise tehtud: vaid viie tunniga 40 °C juures saate auruahjuga ise jogurtit valmistada.

    Kala / mereannid 

    Tervislik merest: kala ja mereande valmistatakse täpselt ning need säilitavad oma aroomi ja kuju. 

    Magustoidud 

    Kõige parem kõige viimasena: auruahjuga saab valmistada ka kõige erinevamaid magustoite.

    Liha 

    Õrn ja mahlane: auruahjus valmistatud liha saab lisapunkte oma intensiivse maitse eest. 

    Hoidisepurkide steriliseerimine 

    Ideaalselt ettevalmistatud: purke saab puuviljade jne hoidistamise jaoks optimaalselt desinfitseerida.

    Niiskete rätikute soojendamine 

    Professionaalne hellitus: andke oma külalistele peene menüü juurde niisked rätikud auruahjust.

    Soojashoidmine 

    Süüakse veidi hiljem? Auruahi hoiab toite teie jaoks automaatselt kuni 15 minutit soojas.

    Blanšeerimine 

    Optimaalne ettevalmistus: blanšeerige puu- ja köögivilju, et neid seejärel parima kvaliteediga säilitada. 

    Šokolaadi sulatamine 

    Magus kiusatus: 90 °C juures sulab šokolaad tükkideta ja kõrbema minemata – kookide või küpsiste jaoks.

    Supid

    Kas kreemjas või selge – erinevate maitsetega supid on armastatud eelroog.

    Naha eemaldamine

    Hõlpsalt eemaldatud: saate auruahjus 1–4 minutiga eemaldada tomatite, nektariinide, mandlite ja palju muu naha.

    Pärmitaina kergitamine 

    Õhuline ja kohev: multitalendiga õnnestub teil ka pärmitainas – 40 °C juures kerkib see imeliselt.

    Munakeetmine 

    Vedel, pehme või kõva? Mõne minutiga 100 °C juures teie optimaalse hommikumunani 

    Kuumutamine

    Nagu värskelt valmistatud: eelmise päeva toite saab mõne minutiga 80–100 °C juures täiuslikult regenereerida

    Sous vide meetodil valmistamine 

    Suurim nauding: vaakumis küpsetatud liha, köögi- või puuviljad hoolitsevad ülima maitseelamuse eest. 

    Nauding

    Kolm ühes põhimõte

    Kõik ühes seadmes

    Ruumisäästlik kombinatsioon: ahjurežiim, aurutamine ja kombineeritud aurutamine maksimaalse paindlikkuse heaks.

    Lisateave „Kolm ühes põhimõte“ kohta

    Automaatprogrammid

    Vaevata parima tulemuseni

    Maitsvad toidud sõrmenipsuga: kas kala, liha või köögiviljad – kõike valmistatakse täisautomaatselt.

    Lisateave „Automaatprogrammid“ kohta
    Ainult Mielelt

    “DualSteam”

    Multitalent ühtlaste tulemuste jaoks

    Parim nauding: aur jaotub ühtlaselt ja kiiresti – tänu sellele naudite optimaalseid valmistustulemusi.

    Lisateave „“DualSteam”“ kohta

    Kogusest sõltumatu küpsetamine

    Erinevad kogused, sama valmistusaeg

    Alati sama aeg: kas 100 g või 1 kg, valmistusaeg jääb alati samaks.

    Lisateave „Kogusest sõltumatu küpsetamine“ kohta
    Ainult Mielelt

    Automaatne menüüvalmistus

    Kogu menüü jaoks

    Mitme koostisaine üheaegne valmistamine: temperatuur, valmistusaeg ja järjekord määratakse automaatselt.

    Lisateave „Automaatne menüüvalmistus“ kohta
    Ainult Mielelt

    Automaatne soojashoidmine

    Säästab toiduaineid ja seadet

    Ei mingit kohe jahtumist: toite hoitakse pärast valmistusaja lõppu veel 15 minutit automaatselt soojas.

    Lisateave „Automaatne soojashoidmine“ kohta
    Ainult Mielelt

    Kombineeritud toiduvalmistamine

    Niiske ja kuiva kuumuse täiuslik kombineerimine

    Puhas nauding: täiuslikud tulemused küpsetamisel ja praadimisel kuiva ja niiske õhu kombinatsiooni abil.

    Lisateave „Kombineeritud toiduvalmistamine“ kohta

    Juhtmevaba toidutermomeeter

    Täpselt küpsetatud liha ja kala

    Mugav kontroll: sisetemperatuuri täpse mõõtmisega peetakse soovitud küpsusastmest täpselt kinni.

    Lisateave „Juhtmevaba toidutermomeeter“ kohta

    Paigaldus/funktsioon

    Väline auru tootmine

    Eeliseid pakkuv: aur väljast

    Auru tootmine väljaspool küpsetuskambrit ennetab lubjajääke ja hoolitseb hõlpsa puhastuse eest.

    Lisateave „Väline auru tootmine“ kohta

    Töörežiimid

    Kuum lisaõhk

    Eriti õhuline ja kohev: ideaalne säästva küpsetamise ja praadimise jaoks kuni kahel tasandil korraga.

    Spetsiaalne režiim kookidele

    Võluge maitsvaid kooke: keedutainas, soolakringlid ja keeksitainas õnnestuvad nagu pagaril.

    Aurutamine

    Säästev ja tervislik valmistamine: toiduvalmistamisel veeauruga säilib eriti palju toitaineid.

    Ülakuumutus

    Viimistletud välimus ja maitse: nii õnnestuvad gratineerimine, üleküpsetamine ja järelpruunistamine täiuslikult.

    Pöördõhuga grill

    Väljast krõbe, seest mõnusalt mahlane: ideaalne kana, pardi, koodi, rullprae ja paljude muude lihatoitude jaoks.

    Kombineeritud aurutamine / üla- / altkuumutus

    Toite küpsetatakse ühtlaselt ülalt ja alt – nii õnnestuvad leivad ja saiad täiuslikult.

    Altkuumutus

    Individuaalne toiduvalmistamine: toitude jaoks, mida tuleb valmistada vesivannis või järelpruunistada.

    Kombineeritud aurutamine / kuum lisaõhk

    Parimad tulemused: tänu lisaniiskusele küpsetatakse leiba, saiakesi ja liha optimaalselt ja professionaalselt.

    Üla- / altkuumutus

    Universaalselt kasutatav ja klassikaliselt hea: traditsioonilised küpsetised ja praed õnnestuvad täiuslikult.

    Intensiivküpsetus

    Krõbedad põhjad, maitsvad katted: kas pitsa, lahtine pirukas või puuviljakook – alt krõbe, pealt mahlane.

    “Mix & Match”

    Maitsvad road ühe sõrmeliigutusega: tänu “Mix & Matchile” saate erinevaid toiduaineid valmistada üheaegselt.

    “ECO”-auruahjud

    Ökoloogiline ja säästev: säästke toiduainete küpsetamisel energiat.

    Eriprogrammid

    Ebatavaline valmib hõlpsalt: mitmesugused eriprogrammid, nt kuivatamine, annavad silmapaistvaid tulemusi.

    Suur grill

    Mitmekülgne siseruumides: sellega saate grillida ka suuremas koguses steike, vorste, lihavardaid ja muud.

    “ECO” kuum õhk

    Säästab elektrit ja aega: saate toite energiasäästlikult valmistada.

    Kombineeritud aurutamine / grill

    Eelkõige suure rasvasisaldusega kala ja liha muutub õrnaks ja mahlaseks – krõbeda naha ja koorikuga.

    Sabatiprogramm

    Programmeerige toite kuni 72 tundi ette: ainulaadne sabatiprogramm võimaldab ka pikaaegset etteplaneerimist.

    Tarvikud ja puhastusvahendid

    Originaaltarvikud Ülevaade tarvikutest
    Puhastusvahendid Ülevaade puhastustoodetest