Täpne juhtimine intuitiivse juhtimisega

M Touch
Uuendusliku puute-ekraaniga jõuate kiiresti sihini: M Touch ekraani kasutamine on lihtne ja ennast selgitav. Seadmete juhtimine käib seejuures kiiresti ja intuitiivselt otsese trükkimisega või lihtsa tekstimenüüga ekraani pühkimisega. Paljusid funktsioone on võimalik ühe ainsa sõrmeliigutusega valida. Keskne ekraan valge teksti ja sümbolitega mustal taustal tagab ideaalse info nähtavuse. Kohtades, kus see toetab kasutaja juhtimist, rõhutatakse infot värviliselt.
Täpne juhtimine intuitiivse juhtimisega
Kõik uue generatsiooni seadmed on varustatud juhtimisega, mille aluseks on ühine loogika. Nii on näiteks ekraan alati keskselt paigutatud – hoolimata tööpõhimõtte valikust. Kõik tööpõhimõtted on varustatud uuendusliku ekraanitehnoloogiaga, mis paistab silma meisterlikkuse, pika tööea, kõrge resolutsiooni ja detailideni viimistlusega. Sensor-klahvibaas on kõigi tööpõhimõtete keskne element. Sellelt on leitavad funktsioonid, mis on otseselt protsessis vajalikud.
SensorTronic
5-realine TFT ekraani kuva külgmiselt sellele asetatud sensorklahvidega esindab kogu menüü sisu. Eriliseks omaduseks on lihtne kasutajajuhtimine.
DirectSensor
Vaid ühe nupuvajutusega ekraanist vasakul asuvatele sümbolitele valite soovitud valmistusviisi. Erinevate elementide navigeerimiseks on ekraanist paremal asuv puuteelement.
DirectControl
Soovitud valmistusviisi saab valida klassikaliselt vasaku lüliti keeramisega. 4-realise tekstimenüü seadistused, nt temperatuur või aeg, on võimalik parema juhtlüliti ja puutenupuga sätestada.
EasyControl
Juhtimiselemendid on kujundatud analoogselt DirectControliga. Ainus erinevus: Olekuteavet, näiteks ajaseadistusi kuvatakse 7-segmendisel vedelkristallekraanil.
7-segmendilise ekraani kuva
puhas 7-segmendiline ekraan kuvab aurutite temperatuuri ja kestust. Integreeritud puuteklahvi puutumisel teete valiku ja kinnitate selle.
* Varustatus sõltub mudelist