Liigutavalt lihtne 

Sõrmepuudutusega intuitiivset jutimist naudite meie viiest variandist juba neljal: täispuuteekraan on olemas mudelitel “M Touch” ja “M Touch S”. Mudelitel “DirectSensor” ja “DirectSensor S” juhtimine andurnuppude ja tekstiekraaniga. Sõltuvalt sellest, kes kokkab, saab valida keele. Meie varianti “EasyControl” juhitakse klassikaliste regulaatoritega. Erinevate juhtimisvariantide disain järgib alati sama kontseptsiooni – ja eristub suurepärasuse, pika kasutusea ja detailide erakordse väärtusega. A TOUCH OF GENIUS.
“M Touch”
Maksimaalne elegants kohtub suurima mugavusega. Uuendusliku täispuutepaneeliga ei jää esteetika ja mugavuse poolest mitte midagi vajaka: seadet saab juhtida kiiresti ja intuitiivselt vahetu puudutamise või lihtsa libistamisega ekraanil. Paljusid funktsioone saab valida üheainsa sõrmepuudutusega. Tekst ja sümbolid on optimaalselt nähtavad. Uus: värvid saab seadistada ka heledas versioonis – ideaalne, kui kasutate valgeid seadmeid.
“M Touch S”
 Ambitsioonikas välimuse ja funktsioonide poolest. Meie usaldusväärne “M Touch”-tehnoloogia on sama funktsionaalsusega saadaval ka kitsama ekraanidisainiga.
“DirectSensor”
Otsevalimine ja neljarealine tekstiekraan. Muu hulgas saate andurnuppudega otse valida ka soovitud töörežiimi. Muid funktsioone ja seadistusi kuvatakse neljarealisel tekstiekraanil
“DirectSensor S”
Otsevalimine ja üherealine tekstiekraan. Muu hulgas saate andurnuppudega otse valida ka soovitud töörežiimi. Muid funktsioone ja seadistusi kuvatakse üherealisel tekstiekraanil
“EasyControl”
Mugavalt ja kiirelt. Siin toimub juhtimine kahe sissevajutatava pöördnupu ning olekuteabe näidiku abil, samuti temperatuuri- ja ajaseadistustega rikkalike mõõtmetega seitsmesegmendiliselt LC-ekraanilt.
* Varustatus sõltub mudelist