Äpi pesuhoolduse funktsioon*

CareAssistant: kauem värske ja kortsuvaba

Kas oled parajasti kodust eemal ja ei saa pesu masinast välja võtta? CareAssistant kannab hoolt selle eest, et pesu püsiks sellest hoolimata kaua värske. Äpi kaudu saab kuivati kortsumiskaitset kuni kolm korda 30 minuti võrra pikendada. CareAssistanti saab kasutada nii pesu pesemisel, kuivatamisel kui ka tervikprotsessi ajal.

HygieneAssistant: laitmatult puhtad seadmed ja tekstiilid

Kui pesed tihti madala temperatuuriga, on soovitatav Miele pesumasinat ja kuivatit aeg-ajalt vastava programmiga puhastada. Äpp teavitab sind soovi korral, millal tuleks masinat puhastada. Ka hügieeniolekut saab igal ajal mugavalt äpist vaadata. Nii on sul alati olemas ülevaade ja tagatud maksimaalne hügieen.

AddLoad: pesu lisamine

Kui Miele pesumasin või kuivati juba töötab, aga tahaksid sinna veel mõne pesueseme lisada? Tänu AddLoadile pole see probleem! Funktsiooni kuvatakse nii seadmes kui ka äpis. Nii saad masinast eemal olles vaadata, kas ja mis ajani saab veel pesu lisada. Kas sul on vaja pesu väljaotsimiseks veidi aega? Pane Miele masin eemalt pausile. See tagab maksimaalse mugavuse.

TimeAssistant: alati parim teave!

Ideaalne ajastus on lihtne: eelkõige kuivatamisel võib pesu liik ja hulk väga erinev olla. Miele äpi kaudu teavitatakse sind soovi korral kohe, kui algne lõpetamise aeg rohkem kui 30 minuti võrra muutub. Samuti saad teate siis, kui programm on lõppenud. Nii oled alati asjadega kursis ja säästad end pidevast kontrollimisest.

* Saadaval mobiilsele lõppseadmele (miinimumnõudeid vt andmetest, mille leiad äpipoest).