Kokaraamatud

Vaevalt jõuab perekond kuskil mujal nii sageli kokku kui söögilaua taga. Ka rõõmus ja pidulik koosviibimine sõprade ja tuttavatega leiab pea alati aset söögilaua taga koos maitsva toiduga. Seal, kus inimesed naudivad seltskonda, saab toiduvalmistamine keskse tähenduse. Olgu maitsvad praed, magusad ja pikantsed leivamäärded või kalorivaesed ja naudingurikkad hautatud road – Miele kokaraamatute ja nõuandjate retseptidega, mis on spetsiaalselt Miele seadmetele mõeldud, muutub maailma meelsaim hobi puhtaks rõõmuks.

Nipid ja nõuanded: nutikatest Miele nõuandjatest leiate abistavaid soovitusi nii köögi ventilatsiooniseadmetele, kliimaküpsetusele kui ka nõudepesule.

Auruahjude retseptiraamat

"Miele" auruahju soetamine tähistab imelise sõpruse algust, mis lubab rõõmu, head tervist ja lõputut seiklust isuäratavate maitseelamuste radadel.

Pered on kõige sagedamini koos just söögiaegadel ja toit on peaaegu alati keskpunktis, kui sõbrad tulevad kokku, kas siis argisemaks õhtuks või piduliku sündmuse tähistamiseks. "Miele" katseköögis on meil priviligeeritud võimalus praktiseerida professionaalset hobi, mida me jagame tuhandete inimestega kogu maailmas.

Kõik retseptid on täiuslikult kohandatud "Miele" auruahju jaoks.

Lae alla PDF

Kombineeritud auruahjude DGC 6000 XL retseptiraamat

Sageli saavad pered kokku just ümber söögilaua ja üksteise seltskonda nautides on tihti keskpunktis toit.

Meil on au anda sellesse oma panus, aidates teil tunda rõõmu toidu valmistamisest. Meie "Miele" katseköök ühendab iga päev teadmised, uudishimu, rutiini ja ootamatused.

Lae alla PDF

Kombineeritud auruahjude DGC 6000 retseptiraamat

Tõenäoliselt ei ole ühtegi teist kohta, kus pered saavad kokku nii sageli, kui seda on söögilaud. Sõprade ja tuttavate rõõmus või pidulik kokkusaamine kulmineerub peaaegu alati maitsva toiduga. Üksteise seltskonda nautides omandab söömine keskse tähtsuse.

Lae alla PDF

"SousChef" retseptiraamat

Sellesse raamatusse on koondatud meie kogemused, elevus ja kirg eksperimenteerimise vastu ideerikaste ent hõlpsalt valmistavate retseptidega, mille me oleme teile proovimiseks koostanud. Soovime teile "head isu" ja eelkõige palju tunde edukat toiduvalmistamist meie "Miele" seadmetega.

Lae alla PDF

Tepan-plaadil toidu valmistamine

Tepan’il toidu valmistamine on Jaapani gastronoomias väga populaarne. Teppanyaki restoranid Jaapanis, USA-s ja üha enam ka Euroopas omavad pühendunud nautijaskonda. Värsked toiduained, nagu kala, liha ja köögiviljad, valmivad otse külastajate silme all kuumal roostevabast terasest pinnal. Söömaajast saab kõiki meeli kaasahaarav kogemus. See meeldiv õhkkond kolib ka koduköökidesse erinevate Miele tepan’i mudelite abil. Tänu ulatuslikele kasutusvõimalustele saab valmistada toite retseptide järgi kogu maailmast.

Lae alla PDF