Ülevaade kõigist toote eelistest - Vaakumsahtlid

Kõrghetked

Vaakumpakendamine 

Pikem säilivus ja täiuslik ettevalmistus 

Ideaalsed tingimused: vaakumpakendage säilitamiseks, portsjoneerimiseks, marineerimiseks ja taassulgemiseks. 

Lisateave „Vaakumpakendamine “ kohta

    Sous vide meetodiks ettevalmistamine 

    Optimaalselt ettevalmistatud

    Täiuslik sous vide meetodil küpsetamiseks: vaakumpakendatud toiduainete maitse ja toitained säilivad. 

    Kõigi toodete kuvamine koos „Sous vide meetodiks ettevalmistamine “ Lisateave „Sous vide meetodiks ettevalmistamine “ kohta

    “SensorTouch”-juhtimine 

    Intuitiivne ja vähendatud 

    Elegantne ja kergesti hooldatav: tasapinnalise puutepaneeliga juhite mugavalt kaasaegseima tehnikaga. 

    Lisateave „“SensorTouch”-juhtimine “ kohta

    “Push2open”

    Ühest puudutusest piisab 

    Avamine käeliigutusega: kergest vajutusest sahtlile piisab.

    Lisateave „“Push2open”“ kohta

    Suur kasutuspind 

    Piisavalt ruumi iga suuruse jaoks 

    Ükskõik, kas suured või väikesed kogused: kasutuspind sobib vaakumkottidele mõõtudega kuni max 250 x 350 mm. 

    Lisateave „Suur kasutuspind “ kohta

    Kolm vaakumastet 

    Sobiv igaks rakenduseks 

    Individuaalne seadistamine: te saate vaakumpakendamisel valida kolme astme vahel – iga toiduaine jaoks sobiva.

    Lisateave „Kolm vaakumastet “ kohta

    Kasutusmugavus

    Sous vide meetodiks ettevalmistamine 

    Optimaalselt ettevalmistatud

    Täiuslik sous vide meetodil küpsetamiseks: vaakumpakendatud toiduainete maitse ja toitained säilivad. 

    Kõigi toodete kuvamine koos „Sous vide meetodiks ettevalmistamine “ Lisateave „Sous vide meetodiks ettevalmistamine “ kohta

    “SensorTouch”-juhtimine 

    Intuitiivne ja vähendatud 

    Elegantne ja kergesti hooldatav: tasapinnalise puutepaneeliga juhite mugavalt kaasaegseima tehnikaga. 

    Lisateave „“SensorTouch”-juhtimine “ kohta

    “Push2open”

    Ühest puudutusest piisab 

    Avamine käeliigutusega: kergest vajutusest sahtlile piisab.

    Lisateave „“Push2open”“ kohta

    Mitmekesine kasutus 

    Mitmekülgsed võimalused 

    Meie vaakumsahtliga saate toiduaineid portsjoniteks jagada, säilitada ja palju muud. 

    Lisateave „Mitmekesine kasutus “ kohta

    Teleskoopsiin 

    Praktiline ja ergonoomiline 

    Ei jäta ühtki soovi täitmata: meie gurmee-soojendussahtlid pakuvad arvukalt kasutusvõimalusi. 

    Lisateave „Teleskoopsiin “ kohta

    Taaskasutatavad vaakummahutid 

    Pikk kasutusiga 

    Jätkusuutlik alternatiiv: vaakummahuteid saate erinevalt vaakumkottidest ikka ja uuesti kasutada. 

    Lisateave „Taaskasutatavad vaakummahutid “ kohta

    Suur kasutuspind 

    Piisavalt ruumi iga suuruse jaoks 

    Ükskõik, kas suured või väikesed kogused: kasutuspind sobib vaakumkottidele mõõtudega kuni max 250 x 350 mm. 

    Lisateave „Suur kasutuspind “ kohta

    Mitmekesine kasutus

    Pikem säilivus 

    Pikem säilivus 

    Täiuslik säilitamine: vaakumpakendatud toiduained on oluliselt pikema säilivusega ja värsked. 

    Lisateave „Pikem säilivus “ kohta

    Marineerimine 

    Maksimaalne maitse 

    Intensiivistage maitseelamust, vaakumpakendades toiduaineid marinaadide ja ürtidega.

    Lisateave „Marineerimine “ kohta

    Portsjoniteks jagamine 

    Õige kogus 

    Kas palju või vähe – jagage toiduained portsjoniteks nende säilitamiseks või sous vide meetodil valmistamiseks. 

    Lisateave „Portsjoniteks jagamine “ kohta

    Mahutis vaakumpakendamine 

    Alati terved 

    Säilitamine mahutis: õrnu toiduaineid, nagu marju või ürte ei kahjustata. 

    Lisateave „Mahutis vaakumpakendamine “ kohta

    Uuesti sulgemine 

    Värskus – ka teistkordsel avamisel 

    Pikemaks naudinguks: sulgege avatud pakendid õrnalt ja kindlalt.

    Lisateave „Uuesti sulgemine “ kohta

    Purkide sulgemine 

    Kõvasti kinni 

    Kindel ja värske säilitus: pestot, imikutoitu ja palju muud saab purki vaakumpakendada.

    Lisateave „Purkide sulgemine “ kohta

    Vedelike vaakumpakendamine 

    Kindlalt hoitud

    Ruumisäästlikult ja kindlalt pakitud: vedelikke saab probleemideta ka kilekotti vaakumpakendada.

    Lisateave „Vedelike vaakumpakendamine “ kohta

    Nauding

    Vaakumpakendamine 

    Pikem säilivus ja täiuslik ettevalmistus 

    Ideaalsed tingimused: vaakumpakendage säilitamiseks, portsjoneerimiseks, marineerimiseks ja taassulgemiseks. 

    Lisateave „Vaakumpakendamine “ kohta

    Kolm vaakumastet 

    Sobiv igaks rakenduseks 

    Individuaalne seadistamine: te saate vaakumpakendamisel valida kolme astme vahel – iga toiduaine jaoks sobiva.

    Lisateave „Kolm vaakumastet “ kohta

    Ohutus

    Toiduainetele sobivad vaakumkotid

    Spetsiaalselt toiduainete jaoks 

    Kindlalt pakitud: “Miele” vaakumkotid on temperatuurikindlad, õhukindlad ja maitsevabad. 

    Lisateave „Toiduainetele sobivad vaakumkotid“ kohta
    * Varustatus sõltub mudelist

    Teadmiseks Miele mikrolainega auruahjud

    Mitmekülgne vaakumsahtel

    Hea maitse säilitamine

    “Miele” uus vaakumsahtel pakub teile mitmekesist kasutust: saate säilitada toitude kvaliteeti, pikendada nende säilivusaega või valmistada ette sous vide meetodil küpsetamiseks. See õnnestub lihtsalt ja puhtalt tänu kilesse pakendamisele, õhu eemaldamisele ja lõpetuseks õhukindlale sulgemisele. Nii saate näiteks jääke lihtsalt vaakumpakendada ja seejärel külmutada – toitained, maitse ja vitamiinid säilivad palju kauem kui tavapärasel külmutamisel. Peale selle hoiate sügavkülmas kokku palju ruumi. Ka vedelikke, näiteks suppe saab probleemideta vaakumpakendada. Peale selle saate nii valmistada toiduaineid optimaalselt ette sous vide meetodil küpsetamiseks. Portsjoniteks jagamine, säilitamine ja naudingut pakkuvaks küpsetamiseks ettevalmistamine – kõik vaid ühe seadmega.

    Lisateave „Mitmekülgne vaakumsahtel“ kohta
    Sous vide – õrn toiduvalmistamine vaakumis

    Õrn toiduvalmistamine suurima naudingu heaks

    “Sous vide” tuleb prantsuse keelest ja tähendab vaakumis toiduvalmistamist. Selle meetodiga valmistate toite vaakumkotis püsivalt madalal temperatuuril auruahjus. Eriti soovitatav on see õrn meetod liha, kala, köögivilja ja puuvilja valmistamiseks, sest olulised toitained ja aroomid säilivad tänu madalale kuumusele. Sous vide meetodil küpsetamise ajad on madalate temperatuuride tõttu pikemad kui tavapärasel aurutamisel.

    Lisateave „Sous vide – õrn toiduvalmistamine vaakumis“ kohta

    Tarvikud ja puhastusvahendid

    Originaaltarvikud Ülevaade tarvikutest
    Puhastusvahendid Ülevaade puhastustoodetest