Tugi teile

Auruahi

Auruahi

Toiduained jahtuvad liiga kiiresti

Pärast soojendamist või mikrolainega valmistamist jahtusid toiduained liiga kiiresti.

Mikrolainete omaduste tõttu tekib soojus kõigepealt pealmises kihis ning kantakse siis toiduaine keskele üle. Kui toiduainet kuumutatakse suurel mikrolainevõimsusel, võib see olla väljast juba kuum, ent sisemuses veel mitte soojenenud. Järgneval temperatuuri tasakaalustumisel muutub toiduaine sisemuses soojemaks ja väljast külmemaks.

Valige eelkõige erineva koostisega toiduainete, nt menüü, soojendamisel madalam mikrolainevõimsus ja selle jaoks vastav pikem aeg.

Kasutusjuhendite leidja

Kasutusjuhendite leidja

Siit leiate oma Miele seadmete kasutusjuhendid
Leidke oma kasutusjuhend
Broneerige tehnik

Broneerige tehnik

Remonti saate broneerida veebis või telefoni teel
Planeerige külastus
Võtke meiega ühendust

Võtke meiega ühendust

Külastage meie kontaktide lehte, kust leiate erinevad võimalused ühenduse võtmiseks meiega.
Võtke meiega ühendust