Tugi teile

Jahutamine ja külmutamine

Jahutamine ja külmutamine

Õige joomistemperatuur teie veinile

Õige joomistemperatuur teie veinile

  • Kerged puuviljased punased veinid: 14 °C kuni 16 °C

  • Rasked punased veinid: 14 °C kuni 16 °C

  • Rasked punased veinid: 18 °C

  • Rosé-veinid: 8 °C kuni 10 °C

  • Peened aromaatsed valged veinid: 8 °C kuni 12 °C

  • Rasked või magusad valged veinid: 12 °C kuni 14 °C

  • Vahuvein, prosecco: 7 °C kuni 9 °C

  • Šampanja: 5 °C kuni 7 °C

Hoidke veini soovituslikust serveerimistemperatuurist 1 kuni 2 °C jahedamas, kuna vein soojeneb klaasi valamisel.

Rasketel punastel veinidel peaks laskma enne serveerimist 2–3 tundi avatuna seista, et aroomid saaksid hapnikuga kokkupuutel paremini avaneda.

Kasutusjuhendite leidja

Kasutusjuhendite leidja

Siit leiate oma Miele seadmete kasutusjuhendid
Leidke oma kasutusjuhend
Broneerige tehnik

Broneerige tehnik

Remonti saate broneerida veebis või telefoni teel
Planeerige külastus
Võtke meiega ühendust

Võtke meiega ühendust

Külastage meie kontaktide lehte, kust leiate erinevad võimalused ühenduse võtmiseks meiega.
Võtke meiega ühendust