Tugi teile

Jahutamine ja külmutamine

Jahutamine ja külmutamine

Veeloik sügavkülmikus

Toiduainete sulamisel tekib veeloik.

Toiduainete külmutamise temperatuur ei olnud piisavalt külm.

Seadistage toiduainete külmutamiseks temperatuur –18 °C või külmem. Veel õrnemalt külmutate toiduaineid, kui lülitate lisaks sisse funktsiooni SuperFrost  (kui on olemas).

Kui toiduained külmutati kiiresti läbi, on rakuvedelikul vähem aega rakkudest vaheruumidesse liikuda. Rakud tõmbuvad oluliselt vähem kokku. Sulatamisel saab väike kogus vedelikku, mis liikus vaheruumidesse, rakkudesse tagasi liikuda, nii et mahlakadu on väga väike.

Kasutusjuhendite leidja

Kasutusjuhendite leidja

Siit leiate oma Miele seadmete kasutusjuhendid
Leidke oma kasutusjuhend
Broneerige tehnik

Broneerige tehnik

Remonti saate broneerida veebis või telefoni teel
Planeerige külastus
Võtke meiega ühendust

Võtke meiega ühendust

Külastage meie kontaktide lehte, kust leiate erinevad võimalused ühenduse võtmiseks meiega.
Võtke meiega ühendust