Ootamatu pidu tunni aja pärast?

Seadistuste muutmine väljaspool kodu
Kõik asjad pole mitte lihtsalt pilgu all, vaid pääsete neile vajadusel ka juurde: funktsiooniga MobileControl saate ka teel olles oma SuperKühlen-funktsiooniga külmiku temperatuuri madalamaks seadistada, enne kui jõuate suurte ostudega koju. Või saate juhtida pesumasina, kuivati ja nõudepesumasina programmivalikut ka siis, kui te pole ise kodus.
Funktsiooniga MobileControl saate soovitud seadet nutitelefoni või tahvelarvuti kaudu juhtida ja programmi valida. Lisaks saab seadmeid mugavalt ja teie asukohast olenemata käivitada või seisma panna.
Kodus asuva seadme ekraanil kuvatakse teave, kas sellel seadmel on kaugjuhtimisrežiim. Vajadusel saab selle välja lülitada – näiteks kui pereliige jõuab plaanitust varem koju ja saab seadmega ise tegeleda.
"Täiuslikke hetki ei saa juhtida. Küll aga seda, kuidas on külmik seadistatud või millal pesumasin tööle hakkab."
Suurema mugavuse heaks võrku ühendatav
Juhtida saate seda mugavalt kaugusest: CM 7750 on võrku ühendatav ja seda saab ka mobiilse lõppseadmega juhtida. Nii teete mugavalt seadistusi nutitelefoni või tahvelarvutiga, seda ka diivanilt. Või tellite nutitelefoni teel mõne klikiga kohviube ja puhastusvahendit: teie seade annab teada, kui midagi on otsakorral ja suunab teid automaatselt Miele veebipoodi.
* Varustatus sõltub mudelist