Kas soovite ellu äratada puhkusemälestusi?

Inspiratsioon toiduvalmistamiseks ja küpsetamiseks
Millise retseptiga saame puhkuse koju tuua? Kui toiduvalmistamiseks ja küpsetamiseks on vaja uusi ideid, tuleb appi rakenduse "Miele@mobile" retseptifunktsioon: leiate kiirelt õige retsepti erilisteks puhkudeks või saate inspiratsiooni argipäevaks. Nii saate oma harjumuspärast menüüd ka spontaanselt uute retseptiideedega täiendada, katsetada kokkamistrende, või kui soovite kokata hooajale vastavalt, leida õige retsepti koos toitumisalase teabega.
Kitchen Stories partner of Miele
Edukas kokandusrakendus Kitchen Stories teeb kokkamise lihtsaks ja loominguliseks – selles on palju retsepte, näitlikke videoid ja köögisoovitusi. Miele on siin partner ja loob koos rakendusega Kitchen Stories teie isiklikke kokkamiselamusi.
Instrukciju video vienkāršai pagatavošanai
Spetsiaalseid valmistusviise või töövõtteid pole vaja samm-sammult läbi lugeda – seotud õppevideod näitavad kergelt mõistetavaid soovitusi ja nippe algajatele ning edasijõudnutele, näiteks kuidas osavalt sibulat lõigata või kammkarpe pruunistada. Kui mõni roog meeldis teile eriti hästi, siis lihtsalt salvestage see lemmikuks. Või koostage ise mõni oma ostunimekirjale vastav retsept.
"Retsept oli väga hea. Ja valmistamine tõesti lihtne."
* Varustatus sõltub mudelist