Ei ole aega oluliste asjade jaoks?

Piiramatu ligipääs rakenduse kaudu juhtimisega
Robottolmuimejat “Scout RX2” saab mugavalt nutitelefoni või tahvelarvuti kaudu kodus ja kodust eemal olles juhtida. Rakendus “Miele Scout RX2”* pakub ülevaatlikult kogu olulist infot ja kasutusvõimalusi.
Olekuekraan ja taimer
Avaekraan kuvab teile ülevaatlikult kogu vajaliku teabe, nt millisel töörežiimil “Scout RX2” sel ajahetkel on ja millal alustab ta järgmist puhastust. Vaid kahe klikiga saate valida puhastusreziimi ja robottolmuimeja käivitada.
"Home Mapping"
“Scout RX2” navigeerib süstemaatiliselt läbi ruumide ja loob sealjuures puhastatud eluruumidest kaardi. Nii saate igal ajal jälgida, kus “Scout RX2” parasjagu viibib ja millised alad on juba puhastatud.
"Home Vision"**
Funktsiooniga “Home Vision” saab “Scout RX2” kaamerapildi saata reaalajas otse mobiilsesse lõppseadmesse. Nii saab igal ajal ja igast kohast vaadata, kas koduseinte vahel on kõik korras. Kaamerapilti ei salvestata videona, vaid edastatakse ühekordselt reaalajas. Turvalisus ennekõike: pilt edastatakse kodeerituna. Andmed krüptitakse enne saatmist ning dekrüptitakse alles saaja juures.
Saadaval mobiilsele lõppseadmele (Miinimumnõuded leiate rakenduste poes toodud andmetest.)Ülekandekvaliteet sõltub teie koduse internetiühenduse, samuti mobiilse lõppseadme kiirusest.sõltub mudelist * Varustatus sõltub mudelist