Kõik kontrolli all ilma nutitelefonita?

Te ei soovi tingimata nutitelfoni kätte võtta, et oma majapidamisseadmeid kontrollida ja juhtida? Teenustega "Amazon Echo" ja "Alexa Voice" saate seadmete oleku või ka näiteks sobiva pesuprogrammi valiku kohta küsida hääljuhtimise teel.
Nutika tehnika intuitiivne käsitsemine
Mitme asja korraga tegemine muutub uue hääljuhtimisega täiesti loomulikult kõrvaliseks asjaks. Sel ajal kui parajasti oma lastega mängite, on teil majapidamises kõik kontrolli all: “Alexa, küsi “Mielelt”, kas sügavkülmiku uks on lahti.” Kas pesumasin või auruahi: “Alexa Voice” teenusega saate küsida oma seadmete oleku kohta või katkestada programme. Õhupuhasteid saab täielikult häälega juhtida: “Alexa, ütle “Mielele”, et lülita õhupuhasti astmel 2 sisse.”
Mis on "Amazon Alexa"?
"Amazon Echo" ühendub pilvepõhise teenusega "Alexa Voice", et mängida muusikat, teha kõnesid, seada äratuskella ja taimeri aega, esitada päring kalendri, ilmateate, liiklusolukorra ja sporditulemuste kohta, esitada küsimusi, hallata tegevuste- ja ostunimekirju, käsitseda ühilduvaid "Smart Home"-seadmeid, nt teie "Miele@home"-seadmeid, ja palju muud. Lihtsalt küsige.
"Alexa" "Miele@home"-ga ühendamise 3 sammu
1. samm: majapidamisseadmete ühendamine –
2. samm: "Alexa" ühendamine kasutajakontoga –
"Tihti katkestab argipäev ilusad hetked. Hääljuhtimisega on mul igapäevaelu ohjes – ja ma olen ikkagi kogu hingega asja juures!"
* Varustatus sõltub mudelist